Postet nga: Shërbimi Korrektues i Kosovës

Të burgosurit mbjellin perime për kuzhinat e burgjeve

Situata me pandeminë COVID-19 nuk ka ndaluar aktivitetet e të burgosurve që të bëjnë furnizim dhe mbjellje me perime për kuzhinat e qendrave korrektuese.

Infektohet me COVID-19 një i burgosur në Burgun e Pejës

Tash e pesë ditë një i burgosur në Burgun e Pejës është i infektuar me coronavorusin. Për këtë ai është vendosur në karantinë, në burg.

Arrestohet gardiani i Burgut të Prishtinës, dyshohet se u dha diçka të paraburgosurve

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka njoftuar se të enjten rreth orës 19:30 në Qendrën e Paraburgimit në Prishtinë, oficeri i dhomës së kontrollit gjatë monitorimit të ...

I dënuar me 22 vjet burg për krime lufte në Krushë, Darko Tasiq dërgohet në Burgun e Sigurisë së Lartë

I dënuar me 22 vjet burgim për krime lufte ndaj civilëve shqiptarë në Krushë të Vogël, Darko Tasiq nga Gjykata e Prizrenit është dërguar në Burgun ...

Vazhdon lehtësimi i masave për të burgosurit, lejohet kontakti i avokatëve me palët

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka njoftuar se po vazhdon lehtësimin e masave.

Burgjet lehtësojnë masat nga e hëna

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka njoftuar se nga 18 maji do të fillojë me lehtësimin e masave mbrojtëse ndaj COVID-19 nëpër institucionet korrektuese.

Nga e premtja lejohet dorëzimi i rrobave për të burgosurit

Shërbimi Korrektues i Kosovës ka njoftuar opinionin dhe familjarët e të burgosurve, se nga dita e premte do të fillojnë me hapat e parë të lehtësimit ...

BE i dhuron Policisë dhe Shërbimit Korrektues maska mbrojtëse

Zyra e Bashkimit Evropian, sot,  ka dorëzuar 8 mijë maska mbrojtëse për Policinë e Kosovës dhe 2 mijë maska për Shërbimin Korrektues të Kosovës pë...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!