LIVE - Intervistë me Ziadin Selën

Në emisionin “KallxoPernime” po ndiqni intervistën me Ziadin Selën, deputetin e Aleancës për Shqiptarët në parlamentin e Maqedonisë së Veriut.

– Cila është prapavija e përçarjes mes Selës dhe Taravarit për kryetarllëkun e partisë opozitare, Aleanca për Shqiptarët?

– Si e sheh Ziadin Sela kandidaturën e ‘bllokut opozitar’ për president?

– Cilat janë arritjet e Selës për shqiptarët e Maqedonisë së Veriut sa ishte deputet me grupin e tij që filloi mandatin me 12 deputetë?

– A do të përçahet vota shqiptare mes dy kandidatëve shqiptarë për president dhe kush përfiton prej kësaj?

E shtunë, 24.02.2024, nga ora 20:10 në RTV Dukagjini dhe KALLXO.com