Enver Hoxhaj, Foto: PDK

Lista e 20 kandidatëve më të votuar të PDK-së për deputetë

Televizioni Dukagjini ka zbuluar listën e 20 kandidatëve për deputetë të Partisë Demokratike të Kosovës që kanë fituar më së shumti në zgjedhjet e 14 shkurtit.

Deri më tani, nga numërimi i 60 për qind të votave të vlefshme, pa përfshirjen e votave me kusht, votat nga diaspora dhe të personave me aftësi të kufizuara, PDK nga zgjedhjet e 14 shkurtit do t’i ketë 20 ulëse në Kuvendin e Kosovës.

Sipas autorit të “Debat Plus”, Ermal Panduri, nëse trendi i votave mbetet i njëjtë, ky do të jetë grupi parlamentar i PDK-së në legjislaturën e re:

Enver Hoxhaj

Uran Ismaili

Bedri Hamza

Memli Krasniqi

Elmi Reçica

Mërgim Lushtaku

Ferat Shala

Ardian Kastrati

Rashit Qalaj

Hajdar Beqa

Petrit Hajdari

Abelard Tahiri

Bekim Haxhiu

Eliza Hoxha

Blerta Deliu Kodra

Ganimete Musliu

Adelina Grainca

Ariana Musliu Shoshi

Floreta Zejnullhu.