Pika e përbashkët e kalimit kufitar Shqipëri-Kosovë në Morinë të Kukësit. Foto: Bashkim Shala

I mituri i zhdukur në Prizren gjendet në Shqipëri

Policia e Kosovës ka njoftuar se në bashkëpunim me Policinë e Shqipërisë kanë gjetur të miturin L.G. i cili ishte raportuar i zhdukur në Prizren.

Organet e rendit kanë bërë të ditur se L.G, 14-vjeçar është lokalizuar në Shqipëri dje gjatë ditës.

Pas lokalizimit, i mituri është sjellë në Kosovë dhe është marrë në përkujdesje nga Qendra për Punë Sociale.