Ismet Bogujevci. Foto: Rigon Bogujevci

Ka vdekur këngëtari Ismet Bogujevci  

Ka vdekur sot këngëtari i njohur Ismet Bogujevci 

Rigon Bogujevci, djali i këngëtari ka njoftuar për vdekjen e këngëtarit përmes Facebookut.   

“Ju njoftojmë gjithë familjes dhe miqësisë se sot me 13 maj ndërroi jetë më i shtrenjti ynë, kaluam shumë sfida bashkë babë pusho n’ paqe me tingujt e muzikës tënde që kur s’kanë me u shu”, ka shkruar Rigon Bogujevci, në Facebook. .  

Ismet Bogujevci i takon plejadësë së art të përsoaliteteve kulturore kosovare dhe një prej interpretuesve më brilliant të këngës qytetare shqipe. Ai ishe pejsë e Ansamblit “SHOTA”, deri në pension.