Baleti Kombëtar shfaq sot baletin ‘Ngjyrat e vallëzimit’

Baleti Kombëtar i Kosovës shfaq sot në mbrëmje, në ora 20:00, reprizën e shfaqjes së baletit, “Ngjyrat e vallëzimit” me koreografi të Mehmet Ballkan.

“Ngjyrat e vallëzimit” është një shfaqje e cila ndërlidhë klasiken dhe modernen, liberto e këtij baleti shpërfaq dashurinë dhe tregon për marrëdhëniet ndërmjet burrit dhe gruas në jetën reale, shpërfaqë, zhgënjimin, por në fund gjithçka përfundon me lumturi.

Në shfaqje luajnë Trupa e Baletit Kombëtar të Kosovës.