Rrëfimi i Jakup Ismajlit, drejtor i Klinikës së Gjinekologjisë - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet intervista me drejtorin e Klinikës së Gjinekologjisë dhe Obstetrikës në QKUK, Jakup Ismajlin.

Dr. Ismajli tregon se pse gratë  shtatzëna duhet të zgjedhin Klinikën e Gjinekologjisë për lindje.

Drejtori i Klinikës tregon flet për vëretjejtjet që i janë dhënë personelit shëndetësor dhe nëse ndokush është larguar nga puna.

Po ashtu, dr. Ismajli flet edhe për mjekët e Klinikës që punojnë edhe në sektorin privat.

Jakup Ismajli flet edhe për zhvillime të tjera në Klinikë dhe për sfidat e saj.