Postet nga: IKShPK

CovidRezultatet-2020

113 raste pozitive me COVID-19 regjistrohen në Kosovë

Nga 1,678 mostrave të marrura në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në Institutin Kombëtar të Shëndetit Publik të Kosovës dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, si dhe laboratorë...

Katër persona me COVID-19 kanë vdekur për 24 orë

Katër persona të infektuar me COVID-19 kanë vdekur në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit. Në mesin e tyre është edhe një 56 vjeçar.

Rënie e ndjeshme e të prekurve me COVID-19 gjatë 24 orëve në Kosovë

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike nëpërmes raportit ditor ka njoftuar se nga 1,494 mostra të testuara, 49 prej tyre kanë rezultuar pozitivë me SARS-CoV-2.

Tre persona me COVID-19 kanë vdekur gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë

3 persona me COVID-19 kanë vdekur gjatë 24 orëve të fundit,.

327 persona të shëruar nga COVID-19

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, ka njoftuar se në 24 orët e fundit, 327 persona janë shëruar nga COVID-19.

153 raste të reja me COVID-19 në 24 orët e fundit

Gjatë 24 orëve të fundit, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në Institutin Kombëtar të Shendetit Publik të Kosovës dhe laboratorët private me metodën RT-PCR, si dhe ...

CovidRezultatet-2020

158 persona rezultojnë të infektuar me COVID-19

2,193 mostra janë testuar në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në Institutin Kombëtar të Shendetit Publik të Kosovës dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, si dhe laboratoret publike dhe ...

Rastet e reja me COVID-19 nga 1,474 mostra

153 mostra kanë rezutluar pozitive me COVID-19 nga 1,474 mostra të marrura në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKShPK dhe laboratoret private me metodën RT-PCR, si dhe laboratoret publike dhe private ...