Postet nga: masat

Çekia i jep fund gjendjes së jashtëzakonshme për COVID-19

Republika Çeke i ka dhënë fund gjendjes së jashtëzakonshme epidemike, që ishte vendosur për shkak të pandemisë së koronavirusit.

Italia vazhdon masat kundër çmimit të lartë të naftës 

Qeveria italiane ka vazhduar masat për të zvogëluar shpenzimet për konsumatorët, pas rritjes së mprehtë të çmimeve të naftës, ka thënë Qeveria në Romë ...

Përleshje në Shangai rreth masave kundër COVID-19

Në disa pamje në rrjetet sociale në Shangai janë parë përleshje në mes të policisë dhe banorëve, të cilët janë detyruar të largohen nga shtëpitë e ...

Gjermania heq gati të gjitha masat kundër COVID-19

Shumica e rregullave kundër virusit Corona janë hequr gati në të gjithë Gjermaninë. Por në disa vende kërkohet mbajtja e maskave. Mbetet mundësia e rikthimit të masave.

OBSH: Disa shtete evropiane hoqën “brutalisht” masat kundër COVID-19

Dhjetëra shtete evropiane, përfshirë Gjermaninë, Francën, Italinë dhe Britaninë, kanë hequr kufizimet për COVID-19 në mënyrë “shumë brutale” dhe tani po përjetojnë një rritje ...

Dy vjet pritje për sofrën e parë të brucoshëve

Marsi i studentëve pas një ‘pushimi’ dyvjeçar i ka kthyer të rinjtë e qyteteve të ndryshme të Kosovës në ‘sofrën’ e përbashkët të Mensë...

Sllovenia heq shumicën e masave për luftim të pandemisë

Sllovenia ka hequr të hënën, 21 shkurt, shumicën e masave për luftim të pandemisë së koronavirusit.

Kur do të marrë fund pandemia?

Është një pyetje që është bërë shumë dhe shpesh për gati dy vjet: kur do të përfundojë pandemia e koronavirusit?