array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Diellza Luzha

Diellza Luzha

Diellza ka përfunduar studimet Bachelor në UBT, Dega e Gazetarisë.

Para se të bëhej pjesë e BIRN, ajo ka mbajtur praktikë në gazetën “Koha Ditore” si dhe në Institutin Demokratik të Kosovës. Gjithashtu ka qenë pjesë e trajnimeve të ndryshme duke përfshirë edhe trajnimet e BIRN- it.

Diellza më shumë është e fokusuar të mbulojë sektorin e shëndetësisë si dhe qeverisjen në Komunën e Ferizajt, por shpesh mund të shihni rrugëve duke fotografuar mbeturinat pasi që raporton edhe për papastërtitë ku do që i sheh.

Ajo është serioze dhe e përgjegjshme në punën që bën.