Postet nga: Protesta

"Ende nuk e kanë marrë pagën e muajit janar" - punëtorët e sigurimit fizik të KEK-ut në protestë, kërkojnë kthimin si punëtorë të rregullt

Sindikata e Sigurimit Fizik të Korporatës Energjetike të Kosovës ka protestuar para zyrave të menaxhmentit të KEK-ut në sheshin "Zahir Pajaziti" në Prishtinë.

Çka përmbajnë fletushkat që u shpërndanë dje në Mitrovicë të Veriut?

“S’ka dorëzim” – kështu u shkrua në njërën nga fletushkat që u shpërndanë në Mitrovicë të Veriut, pas protestës që u mbajt të hë...

Mitrovicë e Veriut, protesta e serbëve kundër vendimit të BQK-së për dinarin

Serbët kanë protestuar në Mitrovicën e Veriut kundër Rregullores së re të Bankës Qendrore të Kosovës.

Thirret protestë në Mitrovicën Veriore lidhur me vendimin e BQK-së për dinarin serb

Një protestë kundër vendimit të Bankës Qendrore të Kosovës lidhur më dinarin serb është thirrur për ditën e sotme në Mitrovicën Veriore. Protesta është ...

‘Forth Wave’ aksion te rruga ku u vra Liridona Ademaj, kërkohet drejtësi

“Drejtësi për Liridona Ademaj: S’lejojmë t’harrohet” ishte sllogani me të cilin organizata ‘Forth Wave’ mbajti një aksion në rrugën ku ishte vrarë Liridona Ademaj.

Punëtorët e KOSTT-it kundërshtojnë rritjen e shkallëzuar të pagave, kërkojnë rritje 20% për pozitat jomenaxheriale

Punëtorët dhe sindikatat e Operatorit të Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të energjisë elektrike të Kosovës (KOSTT) kanë protestuar sot lidhur me vendimin e menaxhmentit për rritje ...

Protestojnë punëtorët e KOSTT-it kundër ndryshimeve në paga - VIDEO

Punëtorët e Operatorit të Sistemit, Transmisionit dhe Tregut të Kosovës (KOSTT), kanë protestuar të hënën, duke shprehur pakënaqësinë tyre me rritjen e pë...

Rifillojnë protestat në Serbi – opozita kërkon anulimin e zgjedhjeve të diskutueshme

Kundërshtarët e presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiç u mblodhën të premten në mbrëmje jashtë ndërtesës së Gjykatës Kushtetuese me kërkesën ...