Sharr Travel prezanton ofertën e korrikut për pushime në bregdetin shqiptar

Në pikun e sezonit ka ulur çmimet e udhëtimit kompania turistike “Sharr Travel”. Të gjithë adhuruesit e rivierës shqiptare mund të udhëtojnë me çmime të zbritura në vlerën 35% drejt Sarandës dhe Vlorës.

Oferta nuk mbaron këtu. “Sharr Travel“ ofron pako fantastike verore në të gjitha hotelet e Rivierës shqiptare duke filluar nga Durrës, Golem, Shëngjin, Velipojë, Vlorë, Sarandë, Ksamil si dhe Ulqin.

Për më shumë informacione klikoni në LINK.

Rezervimet mund t`i bëni online ose në zyret e “SHARR TRAVEL“.

Mos e humbisni këtë mundësi, nxitoni dhe REZERVONI sepse vendet janë të limituara.

“Sharr Travel“ ofron kualitet të lartë, profesionalizëm dhe kujdes të shtuar për pushuesit.

Ndërsa për udhëtime nga Zvicra në Kosovë klikoni në këtë LINK.

Na kontaktoni në numrat e telefonit: +383 38 610 015, +383 49 610 015, +383 46 610 015 dhe +383 44 542 029 ose klikoni në www.sharrtravel.com .

Kontaktet në FACEBOOK dhe INSTAGRAM.