Oferta e fundit nga 'Sharr Travel' për 3 ditë në Shqipëri

Kompania lider e turizmit në Kosovë ‘Sharr Travel’ ka sjellë një oferte bombastike për këtë fundjavë në bashkëpunim me Hotel ‘Regina City’ në Vlorë.

Për vetëm 90 euro, ju mund të kaloni 3 ditë të paharruara duke bërë edhe vizita të shumta në Vlorë, Kaninë, Berat e Tiranë.

Në këtë çmim përfshihet mëngjesi, darka dhe akomodimi.

Nxitoni dhe bëni rezervime në:

044/610015 & 044542029 (Whatsapp).

Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton – 038 610 015

Prizren, përballë stacionit të autobusëve, 029/224016.

Therandë, mbrapa stacionit të autobusëve.