Postet nga: "Sharr Travel"

Oferta e fundit nga 'Sharr Travel' për 3 ditë në Shqipëri

Kompania lider e turizmit në Kosovë ‘Sharr Travel’ ka sjellë një oferte bombastike për këtë fundjavë në bashkëpunim me Hotel ‘Regina City’ në Vlorë.

Të festojmë Bajramin së bashku në Kosovë, udhëtoni nga Zvicra me Sharr Travel!

Bajrami i Madh po vjen dhe risitë nuk kanë të ndalur nga kompania ‘Sharr Travel’.

Oferta speciale për udhëtime drejt Zvicrës

Kompania e mirënjohur kosovare “Sharr Travel” vazhdon të ofrojë çmime speciale për udhëtime me autobus super modern nga Prishtina drejt Zvicrës dhe anasjelltas.

Ofertë ekskluzive vetëm me “Sharr Travel” për 8 Mars në hotel “Regina City” në Vlorë

Kompania e turizmit “Sharr Travel” ka sjellë një ofertë bombastike për nder të 8 Marsit.

Ofertë speciale me komoditet e siguri të lartë – udhëtime nga e gjithë Kosova drejt Zvicrës

 

'Sharr Travel' pesë herë në javë iu sjell në vendlindje

Kompania më e madhe turistike në Kosovë “Sharr Travel” gjatë muajit dhjetor ka shtuar në pesë numrin e udhëtimeve me autobus super modern nga Prishtina drejt Zvicrës dhe ...

Kompania Sharr Travel merr çmim në Tiranë për shërbime turistike

Kompania “Sharr Travel” ka marrë çmimin si Agjencia Turistike më e mirë mbarë shqiptare për vitin 2023.

Oferta e muajit gusht nga Sharr Travel për udhëtimet nga Zvicra në Kosovë

Sapo të kenë pushime, diaspora jonë ia mësynë Kosovës për vizitë.