Oferta që t’bon me veturë t’re për pranverë

Auto Mita dëshiron t’ua bëjë ëndrrën realitet për të pasur makinën që gjithmonë keni ëndërruar. Jemi të kënaqur t’ua prezantojmë ofertën tonë emocionuese pranverore!

Bëhuni gati të kurseni deri në 4500 € në modelet e zgjedhura dhe shijoni komoditetin e kësteve mujore të përballueshme duke filluar nga vetëm 179€.

Zgjedhni një nga opsionet e shumta të makinave fantastike si:

Renault

Dacia

Nissan

 

Për më shumë na kontaktoni në: 045 500 588 & 045 645 666