Postet nga: Autostrada

Vendimi i KGJK-së pas atij për uljen e pagave, anulohet shqyrtimi gjyqësor në rastin e 53 milionëshit

 

Buxheti që u nda për autostradat dhe rrugët që presin fundin me vite

Për pesë projekte të mëdha infrastrukturore që janë zvarritur tash e disa vite, Qeveria e Kosovës ka ndarë rreth 70 milionë euro në kuadër të buxhetit pë...

Aliu: Kemi hasur probleme serioze në projektimin dhe shpronësimin e tokave për autostrada

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu në konferencë për media ka folur për ‘ngecjet’ e punimeve në autostradat në vend.

E ardhme e pasigurt për autostradën në Mal të Zi

Tetë vjet pas nënshkrimit të kontratës është duke u finalizuar seksioni fillestar i një autostrade kontroverse në Mal të Zi, ndonëse vazhdon të ketë pyetje të vazhdueshme ...

Gjykata tejkaloi afatin në rastin e ’53 milionëshit’

Procesi gjyqësor i aferës më të madhe korruptive e cila pretendohet të ketë ndodhur ndonjëherë në Kosovë ka hasur në shkeljen e parë procedurale.

Policia apelon vozitësit për mosndalje të panevojshme të automjeteve në autostradë

Me qëllim evitimin e aksidenteve rrugore dhe rasteve fatale gjatë vozitjes, Policia e Kosovës ka apeluar te vozitësit, që të mos ndalojnë në autostrada nëse nuk ë...

Mali i Zi pranë zgjedhjes së Bechtel për ndërtimin e autostradës së Adriatikut

Ministria e Financave dhe Mirëqenies Sociale e Malit të Zi njoftoi të mërkurën se autostrada Adriatik-Jon ka të ngjarë të ndërtohet nga Bechtel, një kompani amerikane ...

(VIDEO) Kolonë e gjatë e automjeteve në dalje të Prishtinës në autostradën "Ibrahim Rugova"

Një kolonë mbi dy kilometërshe është krijuar në autostradën “Ibrahim Rugova”, konkretisht në pjesën dalëse nga Prishtina.