Postet nga: renault

Auto Mita fillon kampanjën vetëdijësuese për aksidentet rrugore

Është mëse e ditur ndërkombtarisht, se çdo vit një numër i madh i njerëzve humbin jetën në aksidente rrugore, për këtë arsye data 20 ...

Google dhe Renault dakordohen të bashkëpunojnë në zhvillimin e një platforme softuerike për automjete

Duke e pasur parasysh faktin se automjetet e sotme janë të mbushura me teknologji, nuk është çudi që ato po quhen gjithnjë e më shumë si kompjuterë me rrota.

Rikthimi i ikonës, arrin Renault 4 i ri

Renault në panairin e veturave në Paris, ka prezantuar versionin modern të “katërshit”, që tani për tani është vetëm në formë koncepti.

Festo 10 vjetorin e Renault dhe Dacia me ofertë të çmendur – vetëm për 199 euro në muaj për Clio automatik!

Me shërbime, staf dhe vetura të kualitetit më të lartë, aspak e zakonshme dhe çdo herë unike është Auto Mita.

Përvoja unike e Lorikës për veturat e përdorura me garancion!

Gjithçka është e dallueshme dhe unike në Auto Mita, njejtë si klientët, shërbimet, stafi dhe kualiteti i veturave.

Megane E-TECH Electric – me një motor shumë ‘më miqësor’ ndaj mjedisit

Për gati 125 vjet, Renault ka kërkuar vazhdimisht të ofrojë gjëra inovative gjë që po vazhdon edhe më tej.

Kjo është vetura më e shitur në 6 mujorin e parë të këtij viti në Kosovë

Shumë gjëra dhe punë në jetën tuaj nuk do të mund të rregulloheshin në kohë nëse nuk do të kishte mjete transportuese, posaqërisht vetura.

Zyrtare: Maj dhe Qershor u shiten 571 vetura të reja, por cila është marka më e shitur?!

Veturat janë pjesë e rëndësishme e rutinës së gjithsecilit dhe shërbejnë shumë.