Kandidati që Jeton me Babën e Gjyshin

Nezir Gashi, kandidat për Komunën e Klinës nga Nisma për Kosovën jeton me katër gjenerata në shtëpinë e tij.

Aferdita Gashi në intervistën e saj për Debat Pernime tregoi rreth pasurisë familjare si dhe zbuloi këtë detaj interesant mbi bashkëshortin e saj.

“Ne kemi këtu në katun këto shtëpia, ata edhe këto, kemi prindërit e Nezirit dhe babgjyshin e Nezirit. Kemi edhe në Fushë Kosovë, shtëpinë e përbashkët”, tha Gashi.

Ajo po ashtu foli për personalitetin e burrit të saj dhe jetën familjare.

“Është shumë i drejtë, shumë i dashur, si për familje, për rrethin, për shoqninë edhe për të gjithë”, tha ajo.

https://youtu.be/qS3UQizpjQw?t=21m39s

‘Hetimet Vazhdojnë’ për Forcat e Armatosura dhe Viza

by Erjonë Popova
NA NDIQNI

Send this to a friend