Postet nga: Klina

Kandidati i LVV-së për kryetar të Klinës propozon t’i falen borxhet komunale qytetarëve

Kandidati për kryetar të Klinës nga Lëvizja Vetëvendosje, Lulzim Dragidella në Debat Pernime ka thënë se nëse merr mandat do të shohë mundësinë ...

Premtimet e kandidatëve për kryetar të Klinës për emërimin e grave në drejtori 

Kandidatët për kryetar të komunës së Klinës kanë dhënë premtimet e tyre për emërimin e grave në pozita drejtuese.

Prioritetet e kandidateve gra që garojnë për Asamblenë e Klinës 

Kandidatet gra për asambliste në Kuvendin Komunal të Klinës në Debat Pernime kanë treguar prioritetet e tyre qeverisëse nëse sigurojnë mandat nga zgjedhjet lokale.

Kandidati i LDK-së premton ndërtimin e 5 parqeve në Klinë

Kandidati për kryetar të Komunës së Klinës, nga radhët e Lidhjes Demokratike e Kosovës Besim Hoti, ka thënë se brenda mandatit do t’i ...

Raci: Qytetarët e Klinës do të kenë ujë 24 orë brenda një viti të qeverisjes sime

Kandidati për kryetar të komunës së Klinës, Esat Raci nga Partia Demokratike e Kosovës ka premtuar se brenda një viti qytetarët do të kenë ujë 24 ...

A do të lejojnë ndërtimin fabrikës së çimentos në Klinë, tregojnë kandidatët për kryetar komune

Kandidatët për kryetar të Klinës, në Debat Pernime kanë treguar nëse do të lejojnë ndërtimin e fabrikës së çimentos tek zona e Gremnikut në ...

Debati për kryetar të Klinës

Kandidatët e partive politike, të cilët synojnë të marrin udhëheqjen e Klinës, diskutojnë në #DebatPernime për planet e tyre pas zgjedhjeve të 17 tetorit.

Rruga që u bë copë-copë nga vërshimet, u asfaltua me shumë probleme

Dëmtimi i rrugës që lidh fshatin Rud të Malishevës dhe Sferkë të Klinës, kishte ngjallur reagime të shumta në opinion, në kohën kur vërshimet ...