Postet nga: ndryshe

Frutat që i bëjnë mirë mëlçisë

Mëlçia është organi që kryen disa prej funksioneve më thelbësore në organizëm. Ajo shërben si baza e çdo procesi të metabolizmit.

E Premte 13, pse është e frikshme?

Logjikisht, nuk ka asnjë arsye pse njerëzit duhet t’i frikësohen ditëve të javës. Por kur data 13 rastis në ditën e premte, atëherë ndryshon ...

Myku në dollapë: Si ta eliminoni dhe si të zhdukni erën e tmerrshme

Fjala ‘myk’ i referohet një shumëllojshmërie organizmash, përfshirë grupin e kërpudhave dhe majatë. Sporet e mykut zakonisht shpërndahen në ajër.

Shtatë arsye për të ngrënë karota çdo ditë

Dihet që perimet janë shumë të dobishme për ne. Por a e dini që duhen ngrënë karota çdo ditë?

Dobia nga vrapimi gjatë dimrit

Rezistoni dëshirës për ta vazhduar gjumin – mjegulla në dritare mund të jetë sinjalizues i mundësisë për ta shkurtuar rrugën e gjatë për që...

Ambienti më i mirë për fëmijën brenda shtëpisë

Vetëdija për rëndësinë e hapësirës jetësore, emocionet e ngrohta dhe qëllimet më të mira – për shumicën e prindërve janë ...

Konsumimi i përditshëm i mandarinave- i dobishëm për trupin

Të shijshme dhe të sezonit, mandarinat në vjeshtë janë një kurë e vërtetë për shëndetin dhe bukurinë.

Çaji që ju ndihmon të flini më qetë

Të privohesh nga orët e gjumit mund të jetë një ndër gjërat më shqetësuese për një njeri.