Postet nga: kafshët

Studimi: Qentë mund të lidhin fjalët me objektet

Qentë janë në gjendje të kuptojnë disa fjalë që iu referohen objekteve në mënyrë të ngjashme sikurse njerëzit, gjeti një studim që ka analizuar valët në trurin ...

Të sëmura me brucelozë, asgjësohen 33 lopët e një fermeri nga Mikushnica e Skenderajt

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë (AUV) ka asgjësuar sot 33 lopët e një fermeri nga Mikushnica e Skenderajt.

Mosmarrëveshjet për lokacionin, dështon asgjësimi i kafshëve të infektuara me brucelozë në Mikushnicë të Skenderajt

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Fadil Nura, ka drejtuar kritika në adresë të Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinës (AUV) se është duke zvarritur asgjësimin e dhjetëra ...

Dyshimi për helmimin e qenve në Mitrovicën e Veriut, Prokuroria fillon hetimet

Para dy ditëve një organizatë që merret me mbrojtjen e kafshëve në Mitrovicën e Veriut ka reaguar lidhur me disa dyshime për helmim të qenve.

Policia arreston një person për kontrabandë me kafshë

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se ka arrestuar një person të dyshuar për kontrabandë me kafshë.

Studimet e fundit: Përkëdhelja e një qeni përmirëson aftësitë e të menduarit

Hulumtimet e fundit kanë dhënë përgjigje befasuese.

Viti, kafshët kontrabandohen me furgon nga Maqedonia e Veriut

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë kontrollimeve në një fshat të Vitisë është zbuluar se disa kafshë janë kontrabanduar nga Maqedonia e Veriut.

Rreth tre miliardë kafshë të vrara dhe të shpërngulura nga zjarret e Australisë