Vrojtuesi që rregullon lagjen përmes Facebook-ut

Dren Shahini nga Prishtina, ka arritur të zgjidhë shumë probleme të lagjes së tij, “Mati 1”, përmes publikimit të tyre në rrjetet sociale.

Që nga viti 2015, bashkë me banorët e tjerë të kësaj lagjeje, kanë organizuar tubime dhe protesta të ndryshme, duke i bërë presion Komunës së Prishtinës që t’i sanojë problemet.