Kolonë veturash - Foto: KALLXO.com

VIDEO: Kolona të gjata në Fushë-Kosovë

Në hyrje të Fushë-Kosovës, në fshatin Bresje, janë krijuara kolona të gjata veturash.

Në pamjet e dërguara në adresën e KALLXO.com shihen veturat të cilat janë duke pritur në kolonë. Në pamje shihen kolonat që rreth orës 19:30.

Kujtojmë se në vendimet e fundit të Qeverisë së Kosovës, komuna e Fushë-Kosovës është në zonën e kuqe dhe kufizimi i lëvizjeve fillon nga ora 19:00 deri në 05:00.