Postet nga: kolona

Shoferët e automjeteve janë të padurueshëm ndaj semaforit dhe bëhen nervozë pas vetëm tre sekondash

Shoferët të cilët nuk nisen brenda tre sekondave nga ndezja e semaforit, i acarojnë ata që presin pas tyre, treguan rezultatet e sondazhit të bërë nga nga ...

Policia për nisjen e qytetarëve drejt Serbisë: Situata është e qetë dhe stabile

Më shumë se dhjetë autobusë janë nisur drejtë Rashkës e Tutin-it me qytetarë serbë të veriut të Kosovës për të votuar në zgjedhjet që po mbahen në ...

Foto: Policia e Kosovës

Kolonë 2-kilometërshe në pikën kufitare në Jarinjë pas nisjes së qytetarëve për zgjedhjet në Serbi

Më shumë se dhjetë autobusë janë nisur drejtë Rashkës e Tutin-it me qytetarë serbë të veriut të Kosovës për të votuar në zgjedhjet që po mbahen në ...

Pritje deri në tri orë në Merdarë për të dalë nga Kosova

Deri në tri orë po presin qytetarët në pikën kufitare në Merdarë për të dalë nga Kosova.

Deri në 4 orë pritje për të dalë nga Kosova

Në pikën kufitare në Merdarë, pritjet e automjeteve për të dalë nga Kosova shkojnë deri në katër orë. E njëjta pritje është regjistruar edhe në pikë...

Pritje mbi tri orë për të dalë nga pikë kufitare në Merdarë

Mbi tri orë janë duke pritur bashkatdhetarët për të dalë nga pika kufitare në Merdarë.

(FOTO) Masat e reja, kolona e pritje të gjata për të hyrë në Kosovë nga Shqipëria

Masat e reja të Qeverisë kundër COVID-19 po vazhdojnë të shkaktojnë kolona të gjata të automjeteve edhe sot në kufirin Shqipëri-Kosovë.

(FOTO) Radhë kilometrike në kufirin Shqipëri - Kosovë  

Masat e reja të Qeverisë se Kosovës po vazhdojnë të shkaktojnë autokolona makinash në kufirin Shqipëri-Kosovë.