Lajmi i Fundit Policia

Tragjedia në Prizren: Gruaja u vra pasi kërkoi ndarjen nga burri

Sot është mbajtur seanca dëgjimore pas kërkesës për paraburgimin e të dyshuarit për vrasjen e bashkëshortes së tij në Prizren.

Mbrojtësi i të dyshuarit për vrasjen në Prizren, avokati Orhan Rekathati ka deklaruar në seancën dëgjimore të mbajtur sot se klienti i tij nuk ka pasur ndonjë parapërgatitje për kryerjen e kësaj veprës penale, dhe sipas tij, klienti i tij i cili e ka pranuar se ka kryer vrasjen e viktimës për këtë veprim është arsyetuar se mes tij dhe viktimës në vitet e fundit janë paraqitur disa konflikte verbale.

“Në mes të pandehurit dhe viktimës asnjëherë nuk ka pasur dhunë fizike ose përdorim të forcës ndaj të pandehurit, por gjithnjë kanë kaluar mirë, mirëpo në kohët e fundit viktima ka shprehur pakënaqësi në jetën e tyre dhe ka kërkuar nga i pandehurit të ndahen tërësisht”, ka thënë avokati.

Në ditën kritike sipas avokatit, viktima dhe i pandehuri janë fjalosur ashpër, ku sipas tij viktima ka përdorur fjalë të rënda fyese si ndaj të pandehurit ashtu edhe ndaj vëllezërve të tij dhe ka dalur nga shtëpia.

Avokati në seancën e sotme ka thënë se klienti i tij vuan nga sëmundja e diabetit ,sëmundje kjo e cila e bënë nervoz të pandehurin i cili nuk mund të kontrollojë veprimet e tij.

Tutje, në seancë avokati ka deklaruar se pasi viktima ka dalur nga shtëpia, i pandehuri ka dalur pas saj dhe e ka takuar në vendin ku ka ndodhur vrasja , i cili me vete ka pasur revole të cilën e ka mbajtur pa leje, por për çështje sigurie, dhe e ka kryer vrasjen.

I pandehuri, Bajram Velija në seancën e mbajtur ka deklaruar se të gjitha veprimet i ka ndërmarrë në një moment që nuk e ka ditur se si ka ndodhur,  ndërsa armën të cilën e ka pasur me vete në natën kritike, ka deklaruar se e ka mbajtur me vete here pas here për shkak të problemeve me fqinj.

KALLXO.com ka raportuar gjatë ditës së djeshme për vrasjen e cila ndodhi në Prizren, ku mbeti e vdekur një grua si pasojë e plagëve të marra nga goditja me armë zjarri nga bashkëshorti i saj.

(FOTO) Vendi ku ndodhi vrasja në Prizren