Postet nga: Prokuroria Themelore në Prizren

Prokurori Kryeziu jep detaje për arrestimet në Prizren dhe masat e ndërmarra ndaj coronavirus

Në emisionin e sotëm në “Drejtësia në Kosovë”, prokurorë të Rajonit të Prishtinës, Prizrenit e të Pejës kanë shpjeguar në detaje për masat e ndë...

I dyshuari për vrasjen e prindërve në Prizren arrestohet në Suedi

Prokuroria në Prizren ka njoftuar se është arrestuar A.H., i dyshuar për vrasjen e prindërve në lagjen Ortakoll në Prizren më 22 janar të këtij viti.

Prokuroria në Prizren prezanton raportin e punës për vitin 2019

Prokuroria Themelore në Prizren  ka mbajtur gjatë ditës së sotme konferencë për media në të cilën u prezantua raporti i punës për vitin 2019 dhe objektivat ...

VIDEO: Çka u gjet në veturën e shtëpitë e të dyshuarve për fajde në Prizren

 

VIDEO: Momenti i arrestimit të dy vëllezërve nga Prizreni për fajde

 

Pamje: Si kërcënohej furrtari nga Prizreni për t’i kthyer paratë me kamatë?

 

Prokuroria në Prizren jep detaje për të arrestuarin e tetë për falsifikim të diplomave

Policia e Kosovës ka njoftuar mëngjesin e sotëm për arrestimin e një personi të dyshuar në Prizren për falsifikim të dokumentit zyrtar.

Arrestohet vëllai i të dyshuarve për fajde në Prizren, frikësoi të dëmtuarin që iu kërkua kamata

Një person është arrestuar pasi që sipas policisë dyshohet se ka kërkuar dhe e ka frikësuar një person që të mos paraqes dëshminë e tij para prokurorisë ...