Muaji i ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit – Presidenca e Kuvendi ndriçohen me ngjyrë rozë

Tetori shënon muajin e ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit, e ngjyra e figura që simbolizon këtë muaj është fjongo ngjyrë rozë.

Në kuadër të këtij muaji, sot ndërtesa e Presidencës dhe e Kuvendit të Republikës së Kosovës janë ndriçuar me ngjyrë rozë.

Kjo është bërë në shenjë solidarizimi me gratë e prekura nga kanceri i gjirit.