Postet nga: kanceri i gjirit

Stoqet e Onkologjisë pa barin Herceptin, klinika thotë se do të furnizohen javën tjetër

Bari Trastuzumab i shitur nën brendin Herceptin nuk gjendet në stoqet e Klinikës së Onkologjisë në Qendrën Klinike dhe Universitare të Kosovës.

Studimi: Rritja e aktivitetit fizik e ul rrezikun nga kanceri i gjirit

Rritja e aktivitetit fizik dhe zvogëlimi i kohës së qëndrimit ulur ka të ngjarë ta zvogëlojë rrezikun e kancerit të gjirit, sugjeron një studim i më ...

Çfarë e shkakton kancerin e gjirit!

Mosha dhe faktorë të tjerë mund të ndikojnë në rrezikun e një personi për të zhvilluar kancer gjiri.

Në Kirurgjinë Plastike në QKUK do të operohen gjashtë gra për rikonstruktimin e gjirit

Në Kirurgjinë plastike në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës do të fillohen të bëhen operacionet e para për rikonstruktimin e gjirit.

Kurti: Do të ngrisim kapacitetet për shërimin e kancerit të gjirit

Në objektin e qeverisë është vendosur fjongo ngjyrë rozë, e cila simbolizon luftën me kancerin e gjirit. Me këtë aktivitet përmbyllet edhe muaji i ndërgjegjësimit ...

Kanceri i gjirit, një betejë që kërkon kujdes e kurajo

Muaji tetor, tashmë ka marrë epitetin e muajit rozë, muajit të ndërgjegjësimit për sëmundjen e kancerit të gjirit, e cila po merr përmasa të gjë...

E mposhti kancerin, por mbeti pa punë

Sejlan Pasuli, [60 vjeçe] ka arritur që ta mposhtë sëmundjen e kancerit në gji, por ajo tash po e ka të vështirë të mbijetojë nga kushtet e vë...

Muaji kundër kancerit të gjirit, Spitali Amerikan me pako të plotë për vetëm 60 euro

Muaji tetor është muaji ndërgjegjësimit kundër kancerit të gjirit, për këtë Spitali Amerikan ka ofruar pakon e kontrollit të gjirit.