Gjendja e varrezave në Korishë

Mbulohen nga bari varrezat e martirëve në Korishë - Pamje

Hapësira e varrezave të martirëve dhe dëshmorëve të luftës në fshatin Korishë të komunës së Prizrenit është mbuluar nga bari.

Një qytetar ka dërguar disa fotografi në KALLXO.com ku shihet gjendja e tanishme e varrezave të fshatit.

Në fotografi vërehet bari i pa kositur anash hapësirave të varrezave.

Gjendja e varrezave në Korishë
Gjendja e varrezave në Korishë
Gjendja e varrezave në Korishë
Gjendja e varrezave në Korishë