Postet nga: varrezat

FOTO - Dëmtohen pllakat e varreve në kompleksin memorial në Reçak

Kompleksi memorial në fshatin Reçak të Shtimes ndonëse ka pak vite që është ndërtuar ka filluar të dëmtohet, për shkak të cilësisë së dobë...

Varrezat e Gjilanit mbulohen nga therrat, askush nuk kujdeset për to - FOTO

Shumë besimtarë të besimit islam në për festën e Bajramit, vizitojnë varrezat e të afërmeve të tyre.

Gjilani shenjëzon varrezat sipas religjionit

Komuna e Gjilanit sot ka bërë shenjëzimin e varrezave të qytetit sipas përkatësisë së besimeve fetare.

Romët në Mamushë kundër ndërtimit të xhamisë në varrezat e tyre - VIDEO

Disa muaj më parë banorë të Komunës së Mamushës kanë bërë kërkesë për dhënien e një parcele komunale për ndërtimin e një ...

Zjarr në Hajvali - Video

Një qytetar ka dërguar disa foto dhe një video ku shihet një zjarr i madh, i cili sipas qytetarit është në varrezat serbe në Hajvali.

Avokati i Popullit  me rekomandime për mirëmbajtjen e varrezave

Avokati i Popullit ka publikuar një Raport me Rekomandime për mirëmbajtjen dhe menaxhimin e varrezave në tërë Kosovën.

I sëmuri psiqik i dëmton mbi 80 varreza në fshatin Llapashticë të Podujevës

Një person është arrestuar, pasi i njëjti dyshohet se i ka dëmtuar varrezat në fshatin Llapashticë të Podujevës.

Zjarrfikësit Shuajnë Zjarrin në Varreza

Në fshatin Buqe të Dragashit janë djegur barishte dhe shkurre në brendësi të varrezave.