Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti

Kryeministri Kurti sot do të vizitojë Gjilanin

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, sot do të vizitojë komunën e Gjilanit, ku do të pritet nga kryetari i kësaj komune, Alban Hyseni.

Pas takimit do të ketë prononcim për media.

Kurti do t’i vizitojnë punimet në fillimin e rrugës “Hamdi Kurteshi”, si dhe do të marrë pjesë në inaugurimin e parkut “Banja”./Rtklive