Ilustrim

Kolona në pikat kufitare, në Merdarë pritjet mbi 3 orë

Kolona të gjata në pikat kufitare në dalje nga Kosova janë paraqitur edhe mëngjesin e sotëm.

Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhimi Kufitar deri në 3 orë e 30 minuta pritjet për të dalë nga Kosova në pikën kufitare në Merdar.

E njëjtë është gjendja edhe për të hyrë në Kosovë në këtë pikë.

Kolona ka edhe në pikën kufitare Dheu i Bardhë në dalje. Pritjet në këtë pikë janë deri në 1 orë e 30 minuta.

Në pikat tjera kufitare nuk ka kolona dhe hyrje-daljet variojnë nga 05-10 minuta.

Këto janë të dhënat e përditësimit të fundit të orës 09:10.