Postet nga: MPB

Komunat furnizohen me letër origjinale të certifikatave

Që nga fillimi i këtij muaji, Komunat e Kosovës janë pajisur me certifikata të gjendjes civile, të cilat kanë qenë në mungesë tash e një kohë.

MPB dhe UNHCR takojnë azil-kërkuesit në Qendrën e Azilit

Me rastin e javës kur shënohet Dita Botërore e Refugjatëve, zëvendësministri i Punëve të Brendshme, z. Izmi Zeka, i shoqëruar nga zyrtarë ...

MPB tregon se çfarë ndodhi sot në veri

Ministria e Punëve të Brendshme përmes një komunikate për media ka dhënë pasqyrën e asaj çfarë ka ndodhur gjatë ditës së sotme në veri ...

MPB deklarohet për mungesën e certifikatave

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se tenderi për furnizim me certifikata të gjendjes civile është në fazën e vlerësimit dhe se aktualisht shërbimet ...

Armët ilegale, si të reduktohen

Sot do të mbahet tryezë për kontrollin e Armëve të Vogla dhe të Lehta dhe reduktimin e armëve të paligjshme në Kosovë.

Shtohen pritjet në dy pika kufitare

Qendra Kombëtare për Menaxhimin Kufitar e cila vepron në kuadër të Ministrisë së Punëve të Brendshme ka njoftuar se në pikat kufitare Hani i Elezit dhe ...

Bizneset nuk po mund t’i regjistrojnë automjetet, institucionet fajësojnë njëra- tjetrën

Bizneset tash e një muaj po kanë telashe t’i regjistrojnë automjetet e tyre për shkak se Agjencia për Regjistrimin e Bizneseve i ka ndryshuar numrat fiskalë të ...

Ministria e Punëve të Brendshme sqaron mungesën e certifikatave nëpër komuna

Komuna e Prishtinës gjatë ditës së sotme ka njoftuar se zyra e Gjendjes Civile do të jetë në funksion vetëm deri në orën 12:00 për shkak ...