Dy urat në Stamboll ndriçohen me ngjyrat e flamurit të Kosovës

Më rastin e përvjetorit të pavarsisë së Kosovës, dy nga urat më të njohura të Stambollit në Turqi, Fatih Sultan Mehmet dhe Yavuz Sultan Selim u ndriçuan sonte me ngjyrat e flamurit të Kosovës.

Kjo është bërë e ditur përmes një njoftimi në ‘Facebook’ të ambasadës së Turqisë në Kosovë.

Përveç këtyre, kjo ambasadë më herët njoftoi edhe simboli i kryeqytetit të Turqisë, Ankara, është ndriçuar sot me ngjyrat e flamurit të Kosovës.

Kulla në Ankara ndriçohet me ngjyrat e flamurit të Kosovës