Veriu, Asociacioni dhe dezinformatat - LIVE

Deputetë dhe aktivistë të shoqërisë civile po diskutojnë në emisionin “Kallxo Përnime” për zhvillimet në veriun e Kosovës dhe dezinformatat rreth tyre.

A bëhet Asociacioni i komunave me shumicë serbe pa diskutim publik?

A do të prodhojë krizë Asociacioni?

Cilat ishin gënjeshtrat më të mëdha gjatë javës për veriun?

www.kallxo.com