Aksion i Policisë - Bastisje në Ministrinë e Bujqësisë - FOTO

Njësi speciale të Policisë së Kosovës kanë rrethuar zonën te hyrja e Ministrisë së Bujqësisë në lagjen “Pejton” në Prishtinë.

Ende nuk dihet se pse është ndërmarrë ky aksion i Policisë.

KALLXO.com ka siguruar pamje nga vendi i ngjarjes dhe do ju mbaj të informuar rreth këtij aksioni të Policisë së Kosovës.

Pamje nga aksioni i Policisë – 24.02.2021
Pamje nga aksioni i Policisë – 24.02.2021
Pamje nga aksioni i Policisë – 24.02.2021