Postet nga: Aksion

Masat anti-COVID-19, aksion i Policisë e Inspektoriatit te 'Kafet e rakisë' në Prishtinë

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj dhe pjesëtarë të Policisë së Kosovës janë duke kryer kontrolle nëpër kafeteri të kryeqytetit në këto orë të ...

Kryeprokurori i Gjilanit tregon detaje nga aksioni i sotëm i nisur në Karaçevë

Prokuroria e Gjilanit, ka mbajtur një takim informues lidhur me aksionin e sotëm i cili është vazhdimësi e atij të nisur ditë më parë në Karaçevë.

Prokuroria jep detaje për aksionin në fshatin Karaçevë

 

Aksioni në Karaçevë - Eskavatorët shkatërrojnë kazionotë ilegale - FOTO

Aksioni i Policisë së Kosovës në fshatin Karaçevë të Komunës së Kamenicës është duke vazhduar.

Deçan, arrestohen katër persona për kultivim të drogës

Policia e Kosovës i ka arrestuar katër persona të dyshuar si grup i organizuar për kultivimin e bimëve narkotike.

Policia në Gjakovë jep detaje për aksionin për parandalimin e COVID-19

Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjakovë në vazhdim të implementimit të planit operativ për “Gatishmëri dhe reagim ndaj pandemisë COVID-19”, gjatë fundjavës së kaluar ka ndërmarrë ...

Aksioni i policisë në Prizren për masat kundër COVID-19

Policia në rajonin e Prizrenit, ka njoftuar për masat e ndërmarra për parandalimin e përhapjes së COVID-19.

Aksioni i ATK-së në servisin e automjeteve

Kompanitë në Kosovë vazhdojnë t`i mbajnë punëtorët e paregjistruar duke shmangur pagesat e tatimeve.