array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Arbisa Shefkiu

Arbisa Shefkiu

Arbisa Shefkiu iu bashkua ekipit të KALLXO.com si gazetare në tetor të vitit 2018. Ajo ka diplomuar në Kolegjin AAB në drejtimin Komunikim Masiv dhe Gazetari. Para se të bëhej pjesë e KALLXO.com, ajo ka punuar për dy vite në gazetën “Epoka e Re”. Në median tonë, ajo e mbulon sektorin e arsimit dhe gjithashtu pëlqen të mbulojë storiet me karakter social. Ajo është një person i shoqërueshëm dhe shumë e përkushtuar në punën që e bën.

U.D drejtori i Arsimit të Lartë në MAShTI e shmangë konfliktin trevjeçar të interesit pas interesimit të KALLXO.com

Avazi i vjetër i dorëheqjeve të anëtarëve ndërkombëtarë të KShC-së

Japin dorëheqje tre anëtarë ndërkombëtarë nga KShC

Akreditohet Kolegji UBT me kampus në Pejë

KShC i vazhdon akreditimin Universitetit “Kadri Zeka”

Kurti: Qeveria do të mbështesë nismat për arsimim të komuniteteve

Avokati i shoferit të autobusit: Ai nuk ka thënë se e ka zënë gjumi

Sveçla: Do të angazhojmë aeroplan për kthimin e bashkëqytetarëve që kanë shpëtuar

Sveçla: 26 bashkëqytetarë janë liruar nga Spitali i Brodit

Sveçla: Nesër në mbrëmje nisen për Kosovë arkivolat me trupat e 10 viktimave të aksidentit në Kroaci

Zjarrfikësit e Kroacisë që shkuan të parët në vendin e ngjarjes: Asgjë nuk mund t’ju përgatisë për skena të tilla

Aksidenti në Kroaci, Avokati i Popullit kërkon të monitorohet zbatimi i Ligjit të Punës

Aksidenti në Kroaci, 5 viktima nga komuna e Gjakovës

Aksidenti në Kroaci, 2 viktima janë nga komuna e Rahovecit

VIDEO: Vetura e Policisë nuk ndez në çelës, qytetarët e shtyjnë