array(1) {
 [0]=>
 array(4) {
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#B9D156"
  ["menu_attr"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["main_title"]=>
  string(11) "Krypometër"
  ["custom_item"]=>
  string(8) "?level=7"
 }
}

Bekim Jashari. Foto: Urim Krasniqi/KALLXO.com

Bekim Jashari: Këtë vit do të ndërtojmë poligone sportive në 5 fshatra

Deklarata

Bekim Jashari (05.06.2021) “Sot filluam ndërtimin e poligonit sportiv në fshatin Abri e Poshtme, i cili financohet nga buxheti i komunës sonë. Poligone sportive të tilla do të ndërtojmë këtë vit edhe në Qirez, Burojë, Kllodernicë, Krasaliq e Kuqicë”

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari

Vlerësimi

Hetimet vazhdojnë

KRYPOMETRI do të vazhdojë të monitorojë nëse do të përmbushet premtimi nga kryetari Bekim Jashari për ndërtimin e poligoneve sportive në Qirez, Burojë, Kllodernicë, Krasaliq dhe Kuqicë të Skenderajt.

Artikulli

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari ka premtuar se këtë vit do të ndertojnë poligone sportive në fshatrat Qirez, Burojë, Kllodernicë, Krasaliq e Kuqicë.

Këtë e ka bërë të ditur pas fillimit të ndërtimit të poligonit sportiv në fshatin Abri të Poshtme.

“Sot filluam ndërtimin e poligonit sportiv në fshatin Abri e Poshtme, i cili financohet nga buxheti i komunës sonë. Poligone sportive të tilla do të ndërtojmë këtë vit edhe në Qirez, Burojë, Kllodernicë, Krasaliq e Kuqicë”, ka shkruar Jashari në rrjetin social “Facebook”.

KRYPOMETRI do të vazhdojë të monitorojë nëse do të përmbushet premtimi për ndërtimin e poligoneve sportive në pesë fshatra të Skenderajt nga kryetari Bekim Jashari.

KALLXO.com kishte matur edhe premtimin tjetër të Bekim Jasharit për poligonin sportiv në qytetin e Skenderajt.

Jashari e kishte mbajtur premtimin lidhur më këtë poligon, mirëpo premtimi u përmbush me një muaj vonesë.

Mandati i kryetarëve të komunave përfundon në fund të këtij viti përderisa ende nuk ka ndonjë datë të caktuar se kur do të mbahen Zgjedhjet Lokale 2021.