Postet nga: ASHNA

AShNA: Temperaturat mund të shkojnë deri në 40 gradë Celsius javën e ardhshme

Agjencia e Shërbimeve të Navigacionit Ajror (AShNA) ka bërë të ditur se gjatë javës së ardhshme temperaturat në vend mund të shkojnë deri në 40 gradë Celsius.

Moti në Kosovë, temperatura deri në 37 gradë në 10 ditët e ardhshme

Nga dita e shtunë prej një moti të paqëndrueshëm në Kosovë temperaturat pritet të ngrihen deri në 37 gradë celsius gjatë mesit të javës së ardhshme.

Dështon seanca ndaj ish-zyrtarëve të ASHNA-s që akuzohen se dëmtuan buxhetin me 2 milionë euro

Ka dështuar të mbahet seanca ndaj Driton Mehaj dhe Bahri Nuredini, ish-zyrtarë të Agjencisë së Shërbimeve të Navigacionit Ajror, të akuzuar për keqpërdorim të detyrës ...

Gjykimi ndaj ish-zyrtarëve të ASHNA-s, akuzohen se dëmtuan buxhetin publik me rreth 2 milionë euro

Driton Mehaj dhe Bahri Nuredini, ish zyrtarë të Agjencisë së Shërbimeve të Navigacionit Ajror, janë ulur në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës.

ASHNA hap tender 4 mijë euro për aparat të kafesë për zyrën e drejtorit dhe zv/drejtorit

Agjencia e Shërbimeve të Navigacionit Ajror (ASHNA), ka hapur një tender për furnizim me aparat të kafesë dhe kapsula të kafesë, për zyrën e drejtorit dhe ...

Anulohet tenderi mbi 5 milionë euro për sistemin e menaxhimit të trafikut në qiell

Me qëllim të menaxhimit të trafikut në qiell, Agjencia e Shërbimeve të Navigacionit Ajror (ASHNA) inicioi tender në vler 5.5 milionë euro për blerjen e një sistemi pë...

Avokatët mbrojtës kërkojnë hedhjen e aktakuzës ndaj dy zyrtarëve të ASHNA-s

Në Gjykatën e Prishtinës dje është mbajtur shqyrtimi i dytë ndaj ish-drejtorit të Agjencisë së Shërbimeve të Navigacionit Ajror, Bahri Nuredini dhe Driton Mehajt, për keqpë...

Besim Jashari emërohet zëvendësdrejtor për shërbime administrative të AShNA

Qeveria e Kosovës ka emëruar Besim Jasharin, zëvendësdrejtor për shërbime administrative financiare në Agjencinë e Shërbimit të Navigacionit Ajror (AShNA).