array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Dorentina Kastrati

Dorentina Kastrati

Në shikim të parë mund të duket si një zonjë, veshja e saj është e guximshme e me ngjyra,
shpesh mund t’i përngjajë edhe ylberit. Dorentina, është gazetare e cila u bashkua me
KALLXO.com fillimisht si praktikante në fund të vitit 2016.
Ajo ka diplomuar në Departamentin e Gazetarisë në Universitetin e Prishtinës dhe është duke i
ndjekur studimet master në drejtimin Integrime Europiane dhe Administratë Publike në
Universitetin e Prishtinës.
E pa fjalë, por bletë punëtore, e qeshur por që dhemb dhe thumbon në pyetje. Temat të cilat i
trajton në shkrimet e saj janë të fushave të ndryshme duke filluar me raportimet e ndryshme nga
qytetarët, lajmet ditore e deri te shkrimet për prokurimin publik. Mirëpo të gjitha këto nuk janë të
vetmet punë që i kryen Dorentina. Kjo është e pazëshmja Dorentina Kastrati.

Telekomi nënshkruan kontratë për furnizim me pije për bufe

(DOKUMENT) Barnatoret kujdestare gjatë orës policore më 30 mars

300 euro shtesë për punëtorët e KEK-ut, jo edhe për menaxhmentin

PDK: LVV po instalon frikën dhe po përgatitet për dhunë

Pushtetarët shpenzuan mbi 10 milionë euro për libra dhe vepra artistike në vitin 2019

Buxheti: 68 mijë euro shkuan për IPhone e Samsung

Drekat e pushtetarëve i kushtuan Kosovës 3.7 milionë euro

4.9 milionë euro u shpenzuan për dru nga institucionet në vitin 2019

Institucionet shpenzuan 7.1 milionë euro në naftë për ngrohje në vitin 2019

8.5 milionë euro shpenzime për karburante të institucioneve në vitin 2019

Qiraja e ndërtesave i kushtoi 10.4 milionë euro institucioneve në vitin 2019

Institucionet paguan 6.5 milionë euro për rastet e humbura në gjykata në vitin 2019

Odat ekonomike kërkojnë 300 milionë euro për mbështetjen e sektorit privat

Luksi i Pushtetit: 12.8 milionë euro për ushqime dhe pije

Institucionet shpenzojnë 2.7 milionë euro në mbushje për telefonë