Postet nga: Komuna e Skenderajt

Lirohet nga detyra drejtori i Urbanizimit të Komunës së Skenderajt

Komuna e Skenderajt ka liruar nga detyra drejtorin e Urbanizimit dhe Mbrojtjes së Ambientit, Zymer Delija.

Komuna e Skenderajt: Komisioni vlerësoi dëmet në pronat e tyre dhe të familjarëve

Komuna e Skenderajt ka akuzuar një komision komunal të themeluar me vendim të ish-kryetarit Bekim Jasharit, për konflikt interesi në kohën kur kanë vlerësuar dëmet e ...

'Lëmshi' që krijoi përjashtimi dhe rikthimi i shefit të tenderëve në Komunën e Skenderajt

Rikthimi i një zyrtari që humbi statusin e shërbyesit civil në kohën e qeverisjes së Bekim Jasharit, është një ndër vendimet e para që Fadil Nura mori ...

Asamblistët e Bekim Jasharit ushtrojnë kallëzim penal ndaj kryetarit të Skenderajt

Lista e Pavarur Bekim Jashari, përmes asamblistëve të saj, ka ushtruar kallëzim penal kundër kryetarit të Komunës së Skenderajt, Fadil Nura, për keqpërdorim ...

Zyra e kryetarit të Skenderajt rinovohet e mobilohet nga ‘njerëzit e vullnetit të mirë’

“Njerëzit e vullnetit të mirë” kanë shpenzuar goxha shumë për të rinovuar dhe mobiluar zyrën e kryetarit të Skenderajt, Fadil Nura.

Ish kandidatin e PDK-së për asamble, Fadil Nura e vendos në krye të QKMF-së

Agron Mehmeti, ish-kandidati për asamble të Komunës së Skenderajt nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), është vendosur përkohësisht në krye të Qendrë...

Komuna e Skenderajt rrënon objektin që po ndërtohej në pronë publike

Komuna e Skenderajt ka njoftuar se përmes Drejtorisë së Inspektoratit, sot në qendër të Likocit, është rrënuar një objekt që ka filluar të ndërtohet në pronë ...

Përplasjet mes qeveritarëve të Skenderajt për pronat komunale: Ja sa paguhet qira për metër katror

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Fadil Nura, dhe ish-kryetari Bekim Jashari janë përplasur në distancë sa i përket dhënies së pronave komunale në shfrytëzim.