Intervistë me kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferin - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohet intervista me kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferin.

Si ka rrjedhur në media korrespondenca mes inteligjencës kosovare dhe maqedone për rrezikun për atentat ndaj Albin Kurtit?

Pse Talat Xhaferi dhe përfaqësuesit e Kosovës nuk u takuan në Konferencën e Sigurisë në Mynih?

Kur do të kryhet vazhdimi i autostradës ‘”Arbën Xhaferi” në anën e Maqedonisë së Veriut?

Pse Xhaferi, si kryeministër i Maqedonisë së Veriut, po thotë që po bojkotohet nga mediat shqiptare të Maqedonisë së Veriut?

Pse Xhaferi e quan Ali Ahmetin “dirigjent” e të tjerët në BDI violinat e tij?

www.kallxo.com