Pal Lekaj - Minister i Infrastruktures

Deputeti i LDK akuzon ministrin Lekaj për tërheqje të mjeteve për rrugën Prishtinë- Podujevë

Deputeti nga Lidhja Demokratike e Kosovës, Fidan Rekaliu në seancën e Kuvendit të Kosovës e cila  po vazhdon të mbahet ka akuzuar Ministrin e Infrastrukturës për tërheqjen e mjeteve të cilat ishin ndarë për rregullim e rrugës Podujevë- Prishtinë.

“Ministër, pse janë tërhequr mjetet të cilat ishin ndarë për rregullimin e rrugës  Podujevë- Prishtinë”, është shprehur Rekaliu.

Në kundër replikë për Rekaliun, ministri Pal Lekaj ka thënë se kjo nuk është e vërtetë.

“Projekti po vazhdon në rrugën Podujevë- Prishtinë. Ju e dini se këtë vit ka pasur ndërhyrje bukur të madhe në atë segment rrugor, dhe shpresoj se deri në fund të vitit 2019 të përfundoj ky projekt”, është përgjigjur Lekaj.

07 Dhjetor 2018 - 17:57

Afërdita Fejzullahu 07/12/2018 - 17:57
NDËRVEPRIMI0
Prishtina Insight
NA NDIQNI

Send this to a friend