Postet nga: Besim Tahiri

Të akuzuarin në rastin e ‘53 milionëshit’, Apeli vendosi ta çojë në burg për rast tjetër penal

Njërit nga katër të akuzuarit në rastit e 53 milionëshit, Besim Tahirit i është vërtetuar aktgjykimi dënues në një çështje tjetër penale.

Besim Tahiri dëshmon në gjykimin ndaj Nebih Shatrit, i akuzuar për korrupsion me patentë shoferë

Ish-ushtruesi i detyrës i Sekretarit të Përgjithshëm të Ministrisë së Infrastrukturës, Nebih Shatri, ish-drejtori i Departamentit të automjeteve, Kadri Krasniqi dhe ish-këshilltari politik i Ministrisë, ...

Historia e kontratës që mund ta dërgojë në burg Pal Lekajn

Gjykata ka shpallur fajtor dhe ka dënuar ish-ministrin e Infrastrukturës, Pal Lekaj me 3 vjet e 8 muaj burgim dhe me dënim plotësues prej 3 vjet e 6 muaj ndalim ...

'53 Milionëshi' - Pal Lekajn dhe të tjerët Gjykata Themelore i gjen fajtorë

Gjykata e Prishtinës ka shpallur vendimin në lidhje me pagesën prej 53 milionë eurove që Qeveria e Kosovës i kishte bërë kompanisë “Bechtel & Enka”, për ...

'53 milionëshi', Gjykata pritet të vendosë sot ndaj ish-ministrit Pal Lekaj dhe të akuzuarve tjerë

Gjykata e Prishtinës sot pritet të shpall Aktgjykimin për ish-ministrin e infrastrukturës Pal Lekaj, këshilltarin e tij politik, Eset Berishën, sekretarin e përgjithshëm ...

Fjala përfundimtare në aferën e 53-milionëshit, Prokuroria kërkon dënim maksimal për Pal Lekajn dhe të tjerët

Gjykimi ndaj ish-ministrit të Infrastrukturës, Pal Lekaj, Nebih Shatrit, Eset Berishës dhe Besim Tahirit, të akuzuar nga Prokuroria Speciale e Kosovës për keqpërdorim të detyrë...

'53 milionëshi', sot thuhen fjalët përfundimtare

Në Gjykatën e Prishtinës ka filluar seanca e fundit e gjykimit ndaj ish-ministrit të Infrastrukturës Pal Lekaj, Nehbi Shatrit, Eset Berishës dhe Besim Tahirit, të akuzuar ...

Gjykimi për 53-milionëshin, të akuzuarit tregojnë për takimet me "Bechtel-Enka"-n

Eset Berisha dhe Besim Tahiri, të akuzuar lidhur me aferën e 53-milionëshit, sot kanë paraqitur mbrojtjen e tyre para Gjykatës së Prishtinës.