Postet nga: atdhe dema

Gjykimi për krime lufte i Dragisha Millenkoviqit, dëshmitari Ramadani: Kokën e kam të çarë nga maltretimet

Në Gjykatën e Prishtinës është mbajtur seanca ndaj Dragisha Millenkoviqit, i akuzuar për krime lufte në Kosovë.

'53 milionëshi' - Pse Gjykata e Prishtinës vendosi që kompensimi të zgjidhet në kontest juridiko-civil

Gjykata Themelore e Prishtinës kishte gjetur fajtor ish-ministrin Pal Lekaj, këshilltarin e tij politik, ushtruesin e detyrës së drejtorit të prokurimit publik, Besim Tahiri dhe sekretarin e ...

Gjykimi për krime lufte kundër shqiptarëve në Kamenicë, çfarë tha gjatë dhënies së mbrojtjes i akuzuari Zllatan Arsiq?

Në Gjykatën e Prishtinës sot është mbajtur seanca kundër Zllatan Arsiqit, i cili po akuzohet për krime lufte, të kryera sipas Prokurorisë Speciale në zonën ...

Historia e kontratës që mund ta dërgojë në burg Pal Lekajn

Gjykata ka shpallur fajtor dhe ka dënuar ish-ministrin e Infrastrukturës, Pal Lekaj me 3 vjet e 8 muaj burgim dhe me dënim plotësues prej 3 vjet e 6 muaj ndalim ...

Fjala përfundimtare në aferën e 53-milionëshit, Prokuroria kërkon dënim maksimal për Pal Lekajn dhe të tjerët

Gjykimi ndaj ish-ministrit të Infrastrukturës, Pal Lekaj, Nebih Shatrit, Eset Berishës dhe Besim Tahirit, të akuzuar nga Prokuroria Speciale e Kosovës për keqpërdorim të detyrë...

'53 milionëshi', sot thuhen fjalët përfundimtare

Në Gjykatën e Prishtinës ka filluar seanca e fundit e gjykimit ndaj ish-ministrit të Infrastrukturës Pal Lekaj, Nehbi Shatrit, Eset Berishës dhe Besim Tahirit, të akuzuar ...

Gjykimi për krime lufte ndaj Dushko Arsiq, çfarë kërkuan palët në seancën e fundit?

Gjykimi ndaj serbit Dushko Arsiq, i akuzuar nga për krime lufte në Prishtinë, i erdhi fundi me rastin mabjtjes së seancës së të enjtes ku u dhanë fjalë...

Çka ndodhi në seancën kundër Zllatan Arsiq, polici kufitar i akuzuar për krime lufte

Zllatan Arsiq, polic kufitar i Policisë së Kosovës, u ul sot në bankën e të akuzuarve për t`u përballur me akuzat e Prokurorisë Speciale pë...