Postet nga: Pal Lekaj

Gjykata arsyeton vendimin për dënimet ndaj Pal Lekajt dhe tre të tjerëve

Trupi gjykues me kryetar Shaqir Zika dhe anëtarë Mentor Bajraktari e Besarta Doli, në muajin shkurt shpallën aktgjykim dënues ndaj ish-kryetarit të komunës së Gjakovës ...

Shtyhet seanca ku e akuzuar është Ministrja e Drejtësisë (VIDEO)

Seanca gjyqësore ndaj Albulena Haxhiut, ministre e Drejtësisë, ish-deputeteve Donika Kadaj- Bujupi, Besa Baftiu dhe deputetit Pal Lekaj, të cilët akuzohen për armëmbajtje pa leje ...

Rasti i padisë për shpifje ndaj Pal Lekajt, kthehet në rigjykim

Gjykata e Apelit, ka Aprovuar Ankesën e paditësit Shaqir Vula dhe ka vendosur që lënda të kthehet në rigjykim në rastin e padisë për shpifje ndaj ...

Dështon për të pestën herë seanca gjyqësore për gazin lotsjellës në Kuvend

Në Gjykatën e Prishtinës, përsëri ka dështuar seanca ndaj ish-deputeteve të Kuvendit të Kosovës, Albulena Haxhiu, Besa Baftiu, Donika Kadaj-Bujupi dhe Pal Lekaj.

Dënime me kusht dhe ato plotësuese për Lekajn dhe grupin, për veprimet e periudhës 2008-2014

Trupi gjykues me kryetar Shaqir Zika dhe anëtarë Mentor Bajraktari e Besarta Doli, shpallën sot aktgjykim dënues ndaj ish-kryetarit të komunës së Gjakovës Pal Lekaj, ...

Afër fundit gjykimi ndaj Pal Lekajt dhe tre të tjerëve

Ismet Isufi dhe Veli Hajdaraga, të akuzuar në një rast lidhur me  subvencionet e shpërndara në Gjakovë dhanë mbrojtjen e tyre sot në Gjykatën e Gjakovës.

Gjykimi për keqpërdorim të subvencioneve, Ish-kryetari i Komunës së Gjakovës mbrohet në heshtje

Në seancën e sotme të gjykimit të ish-kryetarit të Komunës së Gjakovës, Pal Lekaj, për subvencionet e shpërndara në Gjakovë, kanë dhënë mbrojtjen dy ...

Tensione gjatë gjykimit të Pal Lekajt për keqpërdorim me subvencione

Seanca ndaj ish-kryetarit të komunës së Gjakovës, Pal Lekaj dhe disa të akuzuarve të tjerë për subvencionet e shpërndara në Gjakovë, u mbajt sot me tensione ...