array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Erolinda Uka

Erolinda Uka

 

Erolinda Uka  punën si Monitoruese Juniore në BIRN e ka filluar në korrik të vitit 2019.

Ajo ka përfunduar Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës ku ishte bursiste e trefishtë. Momentalisht vazhdon studimet posdiplomike Master në Drejtimin Penal. Në maj të vitit 2019 ka dhënë provimin e Jurisprudencës. Ka kryer praktiken njëvjeçare në Gjykatën Themelore në Mitrovicë si dhe ne Prokurorinë Themelore në Mitrovicë.

Supremja qartëson komptencat e Gjykatës, Organit për kundëvajtje dhe përmbaruesit privatë

Nis gjykimi ndaj gjyqtarit Rafet Ismaili, i akuzuar për ushtrim ndikimi

Avokati komenton dënimin me burg të përjetshëm të ish-rreshterit policor

E akuzuara e pranon se i mori 400 euro mito për rregullimin e statusit të viktimës së dhunës seksuale në kohën e luftës

Apeli i vërteton dënimin Ramadan Mujës

Gjykata e Prishtinës nuk tregon se a i liroi nga paraburgimi të dyshuarit për grabitje

Projektligji - Prokurori i Shtetit mund të ngrisë akuzë pa zhvilluar hetime për veprat penale të dënueshme deri në 5 vjet burgim

Gjykatësi i Prishtinës vonoi përpilimin e aktgjykimit 300 ditë, i ulet paga vetëm 10 %

Prokuroria e Prishtinës fillon hetimet për tentimvrasjen e avokatit Gazmend Halili

Gjykimi për dhunimin dhe vrasjen e të miturit po mbahet me dyer të mbyllura

Pejë - Dënohet me 800 euro i akuzuari që ofroi për Policinë 50 euro ryshfet

Apeli: Lënda për vrasjen e Oliver Ivanoviqit është në procedurë të vendosjes

Prizren: Paraburgim të dyshuarit se shkaktoi aksidentin me traktor ku vdiq një person

Lënda për vrasjen e Oliver Ivanoviqit tash e 3 muaj në Apel

Lëshimet e Gjykatës së Gjakovës në shpalljen e vendimit për Pjetër Ndrecajn