array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Erolinda Uka

Erolinda Uka

 

Erolinda Uka  ka lindur më 15 prill 1995  në Mitrovicë.

Studimet bachelor i ka përfunduar në Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës  “Hasan Prishtina”  dhe duke qenë studente e dalluar ka fituar 3 bursa.

Uka vazhdon studimet master në drejtimin penal në  Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës  “Hasan Prishtina”.

Pas studimeve bachelor, praktikën një  vjeqare e ka kryer në Gjykatën Themelore dhe Prokurorinë e Mitrovicës.

Pas përfundimit të praktikës  një vjeqare ka dhënë provimin e jurisprudencës.

BIRN-it iu bashkua në korrik  të vitit 2019 për monitorimin e Sistemit të Drejtësisë në Kosovë.

 

Apeli vërteton aktakuzën ndaj zyrtarëve të KPM-së

Kryetari i Kllokotit kërkon të hyjë në negociata me Prokurorinë Speciale lidhur me akuzën ndaj tij

Anulohet seanca ndaj ‘Burdushit’ antarja e trupit gjykues kishte seanca të tjera

Gjykimi i Salih Mustafës në Speciale, Fatmir Sopi përfundon dëshminë

Dënim me kusht të akuzuarës për pjesëmarrje në terrorizëm

Gjykata i thërret sërish, motrat Ismajli nuk paraqiten në gjykimin ndaj Enver Sekiraqës

Mbrojtja e gazetarit Jeton Musliu pretendon se padia për shpifje e Bujar Dugollit është parashkruar

Në gjykimin kundër Salih Mustafës dëshmitari “nëse një serb e ka pasur një arsye të vdiste në Kosovë, një ushtar i UÇK-së i ka pasur 100 arsye”

Gjykata vendos për aktakuzën ndaj Milaim Zekës për shkelje të privatësisë

Gjykata e Mitrovicës urdhëron ekzaminin psikiatrik për burrin që dyshohet se vrau gruan në Llaushë

Kërkohet ekzaminim psikiatrik i të dyshuarit për vrasjen e gruas në Llaushë

Thellohet skandali i vrasjes në Llaushë, mbrojtësi i viktimave kërkoi pas vrasjes masën mbrojtëse

Tragjedia e Llaushës: Çka kishte thënë viktima pesë ditë para vrasjes në Polici?

Mbahet seanca e paraburgimit ndaj të dyshuarit për vrasjen e gruas në Llaushë

Prokuroria përgatit kërkesën për paraburgimin e të dyshuarit për vrasjen e gruas në Llaushë