Postet nga: Gjykata e Mitrovicës

Vlera milionëshe e pronave për ndërtimin e objekteve të tri gjykatave

Pronat në të cilat do të ndërtohen objektet e reja të gjykatave të Pejës, Mitrovicës dhe Prizrenit kanë vlerën e miliona eurove.

Profesoresha e Universitetit të Mitrovicës dënohet me 500 euro për mosdeklarim të pasurisë

N. D. profesoreshë në Universitetin e Mitrovicës “Isa Boletini” u dënua nga Gjykata e Mitrovicës me 500 euro gjobë për veprën penale mos raportim apo raportim ...

Gjykata e Mitrovicës urdhëron ekzaminin psikiatrik për burrin që dyshohet se vrau gruan në Llaushë

Gjykata e Mitrovicës ka urdhëruar ekzaminin psikiatrik ndaj 51-jeçarit që dyshohet se vrau gruan e tij në Llaushë të Skenderajt.

Bekim Veliqi zgjidhet nënkryetar i Gjykatës së Mitrovicës

Bekim Veliqi, gjykatës i krimeve të rënda në Gjykatën e Mitrovicës, u zgjodh sot nënkryetar i kësaj Gjykate.

30 ditë paraburgim të dyshuarit për dhunimin seksual të së miturës në Skenderaj

Gjykata e Mitrovicës i ka caktuar 30 ditë paraburgim të dyshuarit për dhunimin e të miturës në Skenderaj.

Paraburgim prej 30 ditësh, për njërin nga të dyshuarit për vrasjen e 26 vjeçarit në Mitrovicë

Për vrasjen e Albert Mujës në mesnatën e 30 tetorit në Mitrovicë, Gjykata e Mitrovicës ka caktuar masën e paraburgimit ndaj njërit prej të dyshuarve.

Dënohen me nga 100 euro aktivistët për shkak të mbishkrimeve feministe

Katër aktivistët e të drejtave të grave janë dënuar nga Gjykata e Mitrovicës me nga 100 euro gjobë. Ata u dënuan pasi në objektin e Gjykatë...

Gjykimi i policit për keqtrajtim, i dëmtuari: Më tha se do t'ma shkrepte një plumb në kokë

I dëmtuari A.P. ka rrëfyer në Gjykatën e Mitrovicës atë që pretendon se përjetoi në stacionin e policisë Jugu në Mitrovicë në tetor 2016 nga ...